jordvarme

Jordvarme – Sådan får du tilskud til en bæredygtig varmeløsning

Det kan være meget frusterende at opleve stigende varmeudgifter som husejer. For nogle familier udgør omkostningerne til opvarminng af huset, en alt for stor udgift i forhold til andre udgifter der følger med livet som husejer.

Føler du at du betaler for meget for opvarmningen af din bolig, så kan du overveje et jordvarmeanlæg. Det er ikek helt billigt at etablere, men når først man har fået sig jordvarmeanlæg, så er der kun en mindre udgift til den strøm som jordvarmepumpen den bruger. Sammenlignet med olie- elller gasfyr, så er udgiften meget mindre, da jordvarme udnytter varmen i jorden. Det betyder at for hver kWh strøm der bruges så skabes der varme som svsarer til ca. 5 kWh.

Hvis du vil læse mere om hvordan jordvarme virker sig besøg Jordvarmeanlaeg.dk.

Det er muligt at få tilskud til jordvarme

Det kan være dyrt at investere i jordvarme, faktisk koster det mere end 100.000 kr at etablere. Hvis du ikke har mulighed for tilslutning til fjernvarme, så er det muligt at få tilskud til jordvarme hvis du i dag benytter oliefyr, gasfyr, eller varme eller biokdel til opvarming af din helårsbolig. Desuden skal den jordvarmepumpe du får installeret have det rigtige energimærke, som er enten A++ eller A+++.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *